Učitavam ...


Kontekstualno oglašavanje


C|ON|TEXT početna stranica >  Partneri

Kako brišem kanale sa svog naloga?

Ukoliko želite da trajno obrišete kanal sa Vašeg naloga, to možete učiniti na stranicama detalja kanala, u sekciji Podešavanja kanala.

Imajte na umu da ćete tako ukloniti sve podatke o kanalu. To uključuje i sve statističke podatke. Obrisani podaci se ne mogu vratiti kasnije. Također, imajte na umu da morate i ručno ukloniti kôd sa Vaših stranica, C|ON|TEXT ne radi to automatski. Ukoliko ne uklonite kôd, sistem neće imati načina da poveže reklame sa Vašim nalogom zato što kanal više ne postoji. Reklame će se i dalje prikazivati ali nećete biti plaćeni za klikove na njih.




Povezani članci



Pretraga